Om företaget

Sinnenas  gård

                

Välkommen in i hälsans och växtkraftens värld, gården där kulturarvet och hälsa går hand i hand. En glädjefylld och inspirerande värld där du får vara dig själv, och du får möjlighet att växa i din egen takt och samtidigt ingå i ett sammanhang.

En värld med livskvalitet som är tillåtande och närande.

Vi erbjuder dig flera sätt att förbättra både din psykiska och din fysiska hälsa.

 

Behandlingar som finns på gården är bl. a: massage (med eteriska oljor, så kallade aromaterapi) som är både rogivande, harmoniserande och muskelavslappnande, naturmedicinska och homeopatiska konsultationer, zonterapi samt samtalsterapi/coachning och sorgbearbetning.

 

Kursverksamhet kan du läsa om under fliken workshops.

Med enklare livsstilsförändringar, olika reningar och eventuella tillskott, kan kroppen återhämta sig på ett fantastiskt sätt och tillsammans med helande samtal och med fingrarna i myllan, kan man komma långt.

Ibland kan en hårmineralanalys vara att rekommendera, där får du skräddarsytt reda på din biokemiska status, samt eventuell tungmetallsbelastning.

Som samtalsterapeut har jag fokus på det friska, ser till helheten. Fokuserar på att återskapa kontakten med ditt innersta, ett liv som ger dig näring, att vara mera medveten i nuet. Sätta upp mål utifrån ditt sanna jag. Genom samtal utifrån din egen person och din situation, arbetar vi gemensamt fram en hållande plan för ditt välbefinnande. Jag använder mig av olika tekniker, bl. a visualiseringsövningar, guidade meditationer, bild- och symbolspråk och drömmar.

Trädgården som består av medicinal-, krydd- och kulturväxter, som fanns förr i tiden, så kallade mormors växter. Trädgården bygger helt på ekologisk grund. Samarbetar med Nordisk genbank.

 

Vi säljer ekologiskt odlade krydd-, medicinal- och kulturväxter samt vissa grönsaker från egna fröer, tåliga robusta plantor som inte är förädlade!

 

Tar emot konsultationer per telefon och skype och face time!

Workshops/Kurser erbjuder vi följande:

 

Familjekonstellation, läs mer på www.b.hellinger.com

Husapotek i medicinalväxter

Husapotek i homeopati

Tillverkning av hudvårdsprodukter (ekologiska)

Sorgebearbetning, både individuellt och i grupp, läs mer på www.sorg.se

 

Du är varmt välkommen att höra av dig för att komma ytterligare ett steg framåt.

Ewa-Lis Hörne Messelth

Sinnenas gård,

Södra Kärra 215, 59199 Motala

Tel. 0141-92 229, 0709-360402

info@sinnenasgard.se